Kennis maken?

Wilt u meer weten over onze services en wilt u graag kennismaken met Step in Control? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend een afspraak in te plannen.

Afspraak inplannen

In een persoonlijk gesprek komt u het snelste tot de juiste informatie. Plan vrijblijvend een afspraak in.
t

Stel een vraag

Heeft u een algemene vraag? Stel deze onderstaand gerust! We zullen u zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.

Support

Heeft u reeds een product of project bij ons? Neem dan contact op met uw relatiemanager.

Neem contact op

Vul onderstaand uw gegevens in. Geef voor snelle verwerking gelieve tevens de aanleiding voor uw verzoek aan.

Ons adres

 

Step in Control

De Kruipin 1b | 3471 BR Kamerik

T: 088 995 02 00

 

Ons adres

Veelgestelde vragen

Een aantal korte antwoorden op veelgestelde vragen. Voor uitgebreide informatie of andere vragen kunt u contact met ons opnemen via bovenstaand formulier.

Wat is het Step Platform?

Het Step Platform is dé oplossing voor de rechtmatigheidscontrole en resultaatsturing. Beheers, controleer, rapporteer en verantwoord kritische bedrijfsprocessen snel en eenvoudig. Dit tegen aanzienlijk minder kosten en tijd, maar wél met hogere kwaliteit.

Helpen jullie bij In Control Statements?

Wij ondersteunen gemeenten bij het realiseren van een sluitend In Control Statement. Van de rechtmatigheidsverklaring tot en met resultaatsturing. Zodat over de som van de delen met een gerust hart een In Control Statement wordt afgeven.

Uiteraard is er de mogelijkheid om te starten met een afzonderlijk element uit het In Control Statement en dit gefaseerd opbouwen, volledig passend bij de mogelijkheden van uw gemeente.

Geven jullie ook advies?

In Control komen gaat in de eerste plaats over de dialoog met en binnen de organisatie. In Control komen gebeurt niet vanachter een bureau of enkel met behulp van een applicatie. Daarbij geldt voor elke gemeente dan In Control komen afhankelijk is van de specifieke situatie binnen die gemeente.

Wij adviseren over de makkelijkste route naar In Control zijn voor uw gemeente, hoe dit op een solide basis te bouwen en hoe al uw medewerkers hierin een plek te geven.
In Control doe je samen, vanuit de dialoog, vanuit vertrouwen en vanuit rust. Wij dragen daar graag met raad en daad ons steentje aan bij.