EEN DUURZAME MAATSCHAPPIJ
& WELZIJN VAN MENSEN

DAAR LIGT ONS HART

Wie zijn wij?

Een gemeente, als politieke en ambtelijke organisatie, is er om waarde toe te voegen aan het welzijn van haar inwoners. In het bijzonder voor hen die dat het hardst nodig hebben. Daar ligt ons hart en zetten wij ons voor in.

Daarom werkt Step in Control, samen met gemeenten,
aan het ontwikkelen, realiseren én verantwoorden van resultaat- & effectsturing op maatschappelijke doelen.
Doelen die concreet bijdragen aan het bestrijden van armoede, honger en ongelijkheid. Doelen gericht op een circulaire en groene economie. Doelen die bijdragen aan een wereld waarin we duurzame leven & consumeren.

Is het jouw politieke of ambtelijke ambitie om de publieke waarde van jouw gemeente inzichtelijk te maken en te verantwoorden op basis van maatschappelijk rendement? Sluit je dan bij ons aan en start vandaag nog in jouw gemeente.

Onder het motto “Houd het simpel” zorgen wij samen, dat jouw organisatie daadwerkelijk op maatschappelijk rendement en maatschappelijke doelen stuurt én haar toegevoegde publieke waarde kan verantwoorden.

Zodat inwoners trots zijn op hun gemeente en jouw werk anderen inspireert. Zonder onnodige toeters en bellen, zonder poespas, maar met oog voor datgeen waar het echt om draait.

“Een duurzame maatschappij en het welzijn van mensen.
Samen doen we de juiste dingen juist!”

ONZE MISSIE

“Samen met gemeenten bijdragen aan een duurzame maatschappij en het welzijn van mensen”.

ONZE VISIE

“Maatschappelijke resultaat- en effectsturing wordt wereldwijd de standaard voor verantwoording”.

ONZE DOELSTELLING

“Gemeenten in staat stellen beleidskeuzes te maken op basis van maatschappelijk rendement”.